Trappen

Een trap voor in ieder huis!

Iedereen weet wat het is en ook vrijwel ieder huis heeft er een, een trap. Maar wat zijn nou de verschillen tussen deze trappen? Hier weet J v/d Mortel het antwoord op! Er zijn talloze verschillende trappen te verkrijgen en ook de mogelijkheden zijn enorm variërend. Of het nu gaat om rechte trappen, wenteltrappen of spiltrappen, iedere trap heeft zijn eigen charme en is een must-have in huis. Omdat iedereen een ander huis heeft met een andere uitstraling en wens, worden alle trappen bij J v/d Mortel op maat gemaakt waarbij de wens van de klant centraal staat en gecombineerd wordt met de nieuwste technieken en materialen.

Nog geen idee wat u wilt? Maak dan snel een afspraak!

Materialen gebruik bij trappen

Trappen kunnen vervaardigd worden uit verschillende materialen. Geheel naar wens van de klant worden de materialen geselecteerd. Dit kan zijn dat de trap van staal in combinatie met hout, glas, kunststof of staal vervaardigd gaat worden. Natuurlijk is het ook mogelijk om een combinatie van bovenstaande materialen te gebruiken in één trap. Zo kunnen we samen met de klant de juiste trap zoeken voor ieder huis. Bekijk de inspiratiepagina voor de verschillende materialen of neem contact met ons op voor een passend advies met uitleg.

Trapvormen

De vormen die gebruikt worden bij trappen zijn per trap verschillend. Afhankelijk van de beschikbare ruimte of uitstraling die de klant wil bereiken met zijn trap wordt de vorm bepaald. Met de juiste vorm en de juiste materialen wordt het ontwerp bepaald en is uw persoonlijke trap ‘geboren’. Het enige wat nu nog gedaan moet worden is het produceren van de trap, en zeg nu zelf, wat is er leuker dan je eigen gecreëerde en ontworpen trap te zien groeien van een stukje staal naar uw persoonlijk trap! Geïnteresseerd? Of heeft u vragen over een nieuwe trap? Schroom niet en neem contact met ons op!